Een mentaal sterk sportend Nederland

Samen ondernemen – word jij onze nieuwe compagnon?

Mentale training voor iedereen in de sport. Dat is de ambitie van Prestum.nl. Mentale kracht speelt een cruciale rol in de sportbeoefening. Onze online trainingen maken de mentale technieken van topsporters toegankelijk voor sporters en coaches van alle niveaus. Op deze manier leveren we een bijdrage aan ontwikkeling, prestaties en plezier van de Nederlandse sporter. Iedereen kan via pc, tablet of smartphone, in zijn eigen omgeving op een zelfgekozen moment de trainingen volgen.

Prestum.nl bestaat sinds 2013, maar is in een aantal opzichten nog een startup: we zijn een klein bedrijf, momenteel drie parttime ondernemers aan het roer, met een groeiend aantal online producten. Met het besluit van één van de partners om een andere stap te maken is er versterking gewenst.

Binnen de huidige gezamenlijke skillset zijn vaardigheden als marketing en acquisitie ondervertegenwoordigd – deze staan dus zeker in de top van gezochte competenties. Maar bovenal zijn we op zoek naar iemand met een groot hart voor de sport en waardering voor de rol van de sportpsychologie daarin.

Word je enthousiast van ons verhaal, beschik je over een gezonde dosis ondernemingszin en zou je (parttime) je tanden willen zetten in het uitdragen van deze visie en de groei van Prestum.nl, stuur dan een mail naar info@prestum.nl. Stuur direct wat informatie over jezelf en op basis daarvan gaan we verder in gesprek en/of nodigen we je uit voor de informatieavond die we organiseren op woensdag 27 maart. Daarin vertellen we meer over Prestum.nl:

  • De werkzaamheden en ervaringen
  • Eigenaarschap en aandelen
  • Verwachtingen en de toekomst

Zie jij jezelf als ondernemer, mentaal het verschil maken in de sport? Hopelijk tot snel!

Mitchel & Stefan

Sharing is caring!