Werken bij Prestum.nl

Werken bij Prestum.nl is leuk!

Ben je sportpsycholoog en wil je als auteur of coach deel uitmaken van het Prestum.nl-collectief? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken hoe we jouw business kunnen versterken.

Ben je op zoek naar een baan, kijk dan hieronder welke vacatures er beschikbaar zijn bij Prestum.nl en haar zusterbedrijven.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures

De NewHealth Group richt zich op het verbeteren van mentale gezondheid en fitness, waarbij dienstverlening via internet een belangrijke rol speelt.

Met de merken NewHealth Collective, Mirro, Mentalshare Direct en Prestum.nl bieden we, samen met onze klanten en business partners, een breed scala aan cursussen en behandelingen op het gebied van mentale gezondheid en fitness. Van sportpsychologie tot tweedelijns ggz en alles wat daar tussen zit.

Naast individuele cursisten en cliënten bestaat onze klantenkring uit professionele organisaties, zoals zorginstellingen en dokterspraktijken, maar ook uit werkgevers, onderwijsinstellingen en sportorganisaties. Samen helpen wij onze gebruikers om hun mentale kracht te vergroten en op peil te houden.

Sharing is caring!